OBJECTS art prize

OBJECTS art prize спільно з Музеєм сучасного мистецтва Вісенте Агілера у Вілафамесі представляють виставку Мистецтво опору про те, що, незважаючи на біль, мистецтво допомагає мріяти і чинити опір.

Анна Данчишин

@annadanchyshyn

Опис робіт

Диптих «Що посієш – те й пожнеш». Хороша приказка, але агресори, що здійснили вторгнення її певно не знають. Вони всіяли наші поля своїми ракетами, знищили міста, вбили тисячі людей. Але заради чого? Напевно, так сподобалась українська земля, що вирішили в ній залишитись… назавжди. Ну що ж. Посіяли смерть – отримайте. Ескізи до обох частин малювалися під час повітряних тривог в укритті. «Що посієш» – у березні 2022 року, а «Те й пожнеш» – у вересні 2022.


Біографія

Народилася 1992 року у Львові, Україна. Анна закінчила відділення графічного дизайну у Львівському коледжі декоративно-ужиткового мистецтва ім. І. Труша та здобула ступінь магістра на кафедрі графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв.

Працює як художниця та ілюстраторка. Анна Данчишин є учасницею персональних та колективних виставкових проєктів, мистецьких конкурсів.


Перейти до інших митців

Повернутися до виставки