Титенко Оксана

Живопис · Київ · Match Point · 90x60 см · Акрил. Полотно

Титенко Оксана · Match Point

Опис роботи

«Людина, яка говорить «краще бути везучим, ніж праведним», глибоко розуміє суть життя. Люди бояться прийняти той факт, що життя багато в чому залежить від везіння. Страшно подумати, скільки всього не залежить від нас. Під час матчу трапляються такі моменти, коли м’яч зачіпає верх сітки, і протягом частки секунди він може впасти вперед або назад. Якщо трохи пощастить, він падає вперед, і ти переміг … Не пощастить - ти програв.» (Вуді Аллен. Матч-пойнт).

Зона корту - це вакуумний простір, який оточує людину, де час зупинився у спекотний, задушливий день.

І природа - жива стихія, яка дихає, рухається.

На цьому контрасті створюється відчуття протиріччя між грою в вакуумі, і рухом неба, живої стихії, яка повинна дати вихід надлишку стримуваних емоцій, розрядивши таким чином внутрішнє напруження.


Про митця

Народилася в 1985 році в місті Києві. У 2003 році закінчила Державну художню середню школу ім.Т.Г.Шевченка. У 2009 році отримала диплом магістра Національної академії образотворчого мистецтва і архитектури (майстерня професора М.Гуйди). Активну участь у виставках, арт проектах і міжнародних конкурсах почала брати ще з 2001 року. Лауреат премії імені В.Шаталіна. Член Національної спілки художників України. 2014-2015 році співпрацює з «The Walt Disney company». З 2001 року співпрацювала з “Danusha Fine Art” (Великобританія). Роботи експонувалися на міжнародних і понад 70 всеукраїнських художніх виставках. Викладач живопису, малюнку та композиції у власній студії. Картини знаходяться в приватних колекціях України, Франції, Великобританії, Китаю, Німеччини, США.

Повернутися до списку фіналістів OBJECTS contemporary art prize 2019